Filmlevering og tekniske spesifikasjoner

Her finner du informasjon om hvordan og når materiell skal leveres.

Hvordan leveres materiellet?

Stillbilde:

– Dersom du ønsker å vise din firmalogo eller produktlogo på ensfarget bakgrunn, kan logoen leveres som en vektorisert .eps fil

– Dersom du ønsker logo/produkt/packshot e.l på bildebakgrunn, leveres dette som et ferdig stillbilde i følgende format:
Bilder og logo må være: rgb farger, liggende bilde, 1920×1080 piksler (HD) og i TIF format (logo på bildene bør ikke ligge i kantene fordi et bilde vist på TV kan oppleves som «avkortet» i kantene).

Filene/bildet sendes på mail til tord.loftheim@tv2.no.

 

Bevegelig vignett/bilde:

Animerte vignetter må filoverføres digital via Adstream.tv eller Adtoox.com.

For å kunne filoverføre materiell via Adstream eller Adtoox er det nødvendig med én eller flere sendekoder. For sendekode kontaktes AC Nielsen på mail: Norway Oslo Radiospot radiospot@nielsen.com.

 

Leveringsfrist

Sponsoridentifikasjon/grunnlagsmateriale skal overleveres TV 2 senest 8 dager før første sending av det sponsede program, i tråd med nedenstående tekniske spesifikasjoner og øvrige rettslige/etiske krav

 

Endringer:

Ved endring i materiell må dette meldes minimum 8 dager før endringen skal tre i kraft

 

Lovverk

Det er mange regler man må forholde seg til når man er sponsor. Medietilsynet har derfor utviklet en veileder for sponsing i kringkasting og bestillingstjenester.

Du finner veilederen her.